TEMPORE & TIRHAN

Tervetuloa tutustumaan tulokselliseen kotioloissa tapahtuvaan pienkasvatukseemme!

Saksanpystykorvat soveltuvat mitä mainioimmin sekä seura- että harrastuskoiriksi. Niissä on aimo annos ison koiran temperamenttia yhdistettynä sopivan pieneen kokoon. Luonne on mitä valloittavin! Harva sosiaaliseen ja sopeutuvaiseen pystykorvaan tutustunut haluaa rodusta enää luopua. Saksanpystykorvat ovat terveitä ja pitkäikäisiä eikä niillä ole erityistä metsästysviettiä tai taipumusta karkailuun. Ne kiintyvät omistajaansa, ja niitä on helppo opettaa. Runsas ja upea turkki on hyvin helppohoitoinen. Saksanpystykorvasta saa miellyttävän seuralaisen tai reippaan harrastuskoiran ja eri kokovariaatioiden vuoksi saksanpystykorvaa harkitsevan on helppo valita mieleisensä käyttötarkoituksen ja kiinnostuksensa mukaan.

Suomenlapinkoira on monenlaiseen perheeseen taipuva, sosiaalinen ja miellyttäväluonteinen sekä aktiivinen seuralainen.

Kotona meillä asustaa kleinspitzien seurana tyttäremme mäyräkoira ja pari lapinkoiraa. Koiranäyttelyt ovat rakas harrastuksemme, joissa meidät näkee niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kasvatuksemme pääasiallinen tavoite on tuottaa itsellemme tulevaisuuden näyttelykoiria ja jalostusyksilöitä. Pyrimme vaalimaan rodun alkuperäisiä ulkomuotoihanteita, terveyttä ja valloittavaa, sosiaalista luonnetta. Olemme tuoneet maahan useita eri linjoja kannan laajentamiseksi. Kasvatustyömme etenee lähes yksinomaan sijoituskotien avulla, koska haluamme tarjota jalostukseen käyttämillemme yksilöille ensisijaisesti täysipainoisen kotikoiran elämän oman perheensä keskipisteenä.

Kleinspitz-kasvatuksemme on palkittu Suomen Kennelliiton arvostetulla Vuolasvirta-palkinnolla vuonna 2003 ja vuonna 2011. Vuonna 2014 meille myönnettiin Vuolasvirta-palkinto myös kasvatustyöstämme mittelspitz- ja pomeranian-rotujen parissa. Lue lisää kasvatusperiaatteistamme, pennuistamme ja meistä.

Rodusta kiinnostuneet ovat tervetulleita kotiimme tutustumaan koiriimme!

T&T KESÄPÄIVÄT saksanpystykorville kesällä 2024!

Kuvien ja tekstien osittainenkin kopiointi ilman lupaa on kielletty, kuvia ei anneta virtuaalikenneleiden käyttöön.